OVER.jpg

 

"May this food bless your belly"

Aloha! Ik ben Agatha. In mijn Utrechtse keuken tover ik met liefde plantaardige producten om tot een waardevol menu waar je p o s i t i e v e e n e r g i e van krijgt.Met mijn stevige bakfiets bezorg ik voedsel waar ons lichaam oprecht baat bij heeft. Geserveerd in gezellige schalen en exotische borden – daar waar mensen samen komen om te vieren, te leren, te presenteren, te zijn. Vergaderingen, kinderpartijtjes, exposities, openingen, zwemdiploma-vieringen, verlovingsfeestjes, trouwerijen – anywhere!

 

Het welzijn van onze planeet is een hoge prioriteit. Daarom maak ik gebruik van plantaardige producten. Door het gebruiken van lokale producten en seizoensgroenten, kunnen de kosten laag gehouden worden. Zodoende is mijn aanbod toegankelijk voor ieder budget.

 

Mijn missie is de mensheid genegenheid & gezondheid te brengen met mijn koken.

 

 

 

 

 

 

 

In 2018 richte ik Guerilla Kitchen Amsterdam op samen met twee avontuurlijke vrienden. Wat begon met kleine reddings-acties van afgedankte groenten op de Albert Cuyp markt, leidde tot een samenwerkingen met supermarkten en lokale groenteboeren. Er zijn honderden kilo’s voedsel van de ondergang gered en herverdeeld onder onze community! Iedere woensdag kookten we een feestelijke foodwaste feast voor Jan en Alleman. Inmiddels is Guerilla Kitchen uitgegroeit tot een begrip in Amsterdam met een grote achterban aan vrijwilligers van overal vandaan.Later serveerden we grote pannen soep voor vluchtelingen in Griekenland met onze karavaan Bellies Beyond Borders. Dankzij een crowdfunding kocht ik samen met een vriendin een ouwerwetse bus, die we omtoverden tot kleine keuken. We serveerden warme vegetarische maaltijd aan lange rijen Syrische families die gestrand waren op de grens met Macedonie.

 

Later belandde ik in een hostel in Essaouira (Marokko) waar ik iedere ochtend vegan ontbijtjes serveerde. Met producten gescoord op de lokale souk, stond er altijd iets verrassends op het menu.Zo heb ik ervaring in de keuken heb ik opgedaan van over de hele wereld. Wat een eer! Nu hier in Utrecht.♡